Vignoble Belot Vignalet met glühweindip

9,95

Vignoble Belot Vignalet ( blend van Mourvedre, Syrah en Grenache)  met glühweindip van Smaakgeheimen, samen met een heerlijk recept om Brie of Camembert met de glühweindip te serveren.

Categorieën: ,

Beschrijving

Boodschappenlijst voor 4 personen

✓ 1 Brie of camembert (in ronde houten verpakking)
✓ 60g notenmix
✓ 1 potje SMAAKgeheimen Glühwein-dip

Bereidingswijze

Stap 1 > Verwarm de oven voor op 180℃. Haal de brie of camembert uit het houten bakje en halveer deze horizontaal. Leg bakpapier in het dekseltje en de bodem van het bakje en leg op beide 1 helft van de camembert of brie.

Stap 2 > Schep de SMAAKgeheimen glühwein-dip op beide halve kaasjes en garneer met de notenmix.

Stap 3 > Plaats de kaasjes 4 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer samen met toast, dipstokjes of stokbrood.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vignoble Belot Vignalet met glühweindip” te beoordelen