Olijfzeep kamperfoelie

4,25

Deze olijfzeep is gemaakt zonder het gebruik van chemicalien, en dus puur natuur.Deze zeep is zeer gezond en zacht voor de huid.

Door de olijfolie in de zeep droogt uw huid niet uit na gebruik, maar wordt gevoed door de natuurlijke olie.

Voor iedereen en alledaags gebruik maar zeker ook voor mensen met een gevoelige huid en bepaalde huidaandoeningen zoals eczeem, droge huid en andere aandoeningen hebben hier baat bij.

Beschrijving

Onze natuurlijke kamperfoeliezeep  verrijkt met extra vierge olijfolie is speciaal ontworpen om  de gevoelige huid te verzorgen en te beschermen. 
Elke wasbeurt wordt een bevoorrecht moment van zachtheid waar de zeep de huid delicaat hydrateert en parfumeert . 

  • Verlicht huidproblemen  zoals een  droge huid, psoriasis, eczeem , dankzij de extreme concentratie van omega 9 en 6 aanwezig in olijfolie.
  • Beschermt uw huid tegen externe agressies (UV-stralen, vervuiling, hormonen…). omdat olijfolie een hydrolipidisch beschermend schild rond uw huid vormt.
  • Vertraag de veroudering van je huid  dankzij de hoge concentratie vitamine E en antioxidanten.
  • Gemaakt in Frankrijk  met respect voor voorouderlijke recepten om een ​​optimale kwaliteit te garanderen.

Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Voor het wassen van lichaam, handen en gezicht.

HOE WORDEN ONZE PLANTAARDIGE ZEPEN MET OLIJFOLIE GEMAAKT?

Al onze zepen bevatten in hun basissamenstelling alleen plantaardige oliën (olijfolie, kopra-olie, kokosolie) die enkele uren worden gekookt, gemengd met een natronloog die wordt gebruikt om de zogenaamde “verzepings”-reactie te veroorzaken. .
Vervolgens wordt de zeeppasta vele malen gewassen met zout water om de zeep te ontdoen van onzuiverheden en overtollige alkaliteit.
Om de operatie af te ronden, voegen we extra vergine olijfolie toe die geen enkele chemische wijziging meer ondergaat, zodat de voordelen optimaal zijn voor uw huid.

Extra informatie

Gewicht 0,3 kg