Aanbieding!

Belot Merlot met chocolade UITVERKOCHT

9,50 8,50

NIEUW, wijn met chocolade is een ware beleving. Deze Merlot van Vignoble Belot macht perfect met de 60% cacao chocolade van Brix.

Gaaf om cadeau te geven!

Categorieën: ,

Beschrijving

Zowel chocolade als wijn bevatten anti oxidanten, die een positieve bijdrage leveren aan het voorkomen van hart- en vaatziekten. Deze combinatie van BRIX Chocolade met wijn is dan ook niet alleen om je vingers bij af te likken, maar ook nog gezond!

Het verhaal achter “BRIX – Chocolade for Wine” gaat over een Canadese longarts. Zijn conclusie was dat er geen chocolade te verkrijgen was die goed met wijn combineerde. Hij en zijn vrienden genoten regelmatig van goede rode wijn en aten daar vaak kaas bij. De tegenstrijd van de gezonde werking van de wijn met de vette kaas was voor hem de aanleiding om de combinatie van pure chocolade met wijn te gaan proberen.

Na diverse verschillende types chocolade te hebben geprobeerd, was hij niet tevreden met het aanbod. Of de chocolade was te zoet, of te bitter en complex dat het de wijn domineerde. Enig expermenteren later had hij 4 eigen “blends” ontwikkeld die nu BRIX chocolade heten. De eerste chocolade die perfect samen gaat met wijn!

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Belot Merlot met chocolade UITVERKOCHT” te beoordelen