Wijnproeverij

Bent u op zoek naar een gezellig en ontspannen avondje uit of heeft u iets te vieren, dan kunt u bij ons terecht.

Wij verzorgen voor u een sfeervolle en leerzame wijnproeverij, waarbij wij de deelnemers op een ontspannen manier meenemen in de wondere wereld van de wijn. Wetenswaardigheden gaan hier hand in hand met leuke anekdotes, humor en kennis over de wijn uit de Languedoc, of wereldwijde wijnen die wij sinds 21015 ook in ons assortiment hebben.

“Wijn proeven doe je met je neus. En als je denkt een neus te hebben voor goede wijn, betekent dat nog niet dat je ze hebt geproefd”

Wijn proeven is eigenlijk een ontdekkingstocht, welke wijn het beste bij u en uw favoriete gerechten past.

In een avondvullend programma, met behulp van Powerpoint, verzorgen wij bij u thuis, op kantoor, of waar u maar wenst, een informele en gezellige proeverij. U en uw gasten ervaren hoe wijn dient te worden gedronken en waar je op mag letten tijdens het proeven. Vanaf de kleur, neus (geur) tot en met afdronk ervaart u wat wijn drinken en genieten is.
U en uw gasten genieten van een aantal fantastische wijnen die qua smaak en stijl heel divers zijn.

Wij bieden de volgende wijnproeverijen ( vanaf 15 personen)

  • Proeverij Luxe : Proeverij met 6 verschillende wijnen, glaswerk, kannen met water, proefformulieren, stokbrood,  plates met kaas en charcuterie, bij 3 wijnen een exclusief hapje van https://www.fancy-food.nl/.
  • Proeverij 2 Extra luxe : Proeverij met 6 verschillende wijnen, glaswerk, kannen met water, proefformulieren, stokbrood, plates met kaas en charcuterie, bij alle wijnen een bijpassend exclusief hapje van https://www.fancy-food.nl/

Uitgangspunt zijn onze exclusieve wijnen uit de Languedoc streek in Zuid-Frankrijk, een van de grootste wijngebieden ter wereld. Vanwege het grote aantal zonuren in het gebied, worden daar zeer mooie wijnen gemaakt.

Sinds 2015 zijn ook wereldwijde wijnen èn Zeeuwse wijnen in ons assortiment. Ook deze kunnen meegenomen worden in de wijnproeverij.

Bij ons is heel veel mogelijk, informeer naar een wijnproeverij “op maat”.

Neem hier contact met ons op voor meer informatie. Wij leveren u graag maatwerk, passend bij uw wensen.

“Wijn proeven in een gezellige ongedwongen sfeer is een ware belevenis”